ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Για άλλη μια χρονιά η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καστοριέων «ΟΜΟΝΟΙΑ» Νέας Υόρκης και την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Καστοριάς, πραγματοποίησε τελετή Απονομής Βραβείων Αριστούχων τελειοφοίτων των Γενικών, Εσπερινών και Επαγγελματικών Λυκείων της Περιφερειακής μας Ενότητας.Τους εννέα αριστεύσαντες μαθητές υποδέχτηκαν σε μια απλή και λιτή τελετή σήμερα, Τρίτη 28 Ιουλίου, στην αίθουσα του αμφιθεάτρου ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου Αμαλία Κούσκουρα, o Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Καστοριέων Γεώργιος Τζήμας, τα μέλη της επιτροπής υποτροφιών του συλλόγου Νίκος και Μαρία Μέγαρη, το μέλος του ΔΣ Ιφιγένεια Τζήμα, ο Πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης Καστοριάς Δημήτρης Τσέας, ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Γιόβες, η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς Στέλλα Τέγου και οι Διευθυντές των σχολείων, οι οποίοι μοιράστηκαν με τα οικεία πρόσωπα των παιδιών τη χαρά της επιτυχία τους.Ακολούθησε η απονομή τιμητικού επαίνου και χρηματικού βραβείου από το Σύλλογο Καστοριέων «ΟΜΟΝΟΙΑ» Νέας Υόρκης, που για 18η συνεχόμενη χρονιά απονέμει υποτροφίες στα καστοριανά παιδιά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήριος Αδαμόπουλος συνεχάρη τους μαθητές, τους γονείς αλλά και εκπαιδευτικούς για την επίδοση τους, και τους έδωσε, ως ελάχιστο δείγμα επιβράβευσης των προσπαθειών τους, ένα αναμνηστικό στυλό, ευχόμενος κάθε επιτυχία στα αποτελέσματα των εξετάσεων των παιδιών και κάθε μελλοντική διάκριση. Δεν παρέλειψε ωστόσο να τονίσει και να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον Σύλλογο που συνεχώς με δράσεις του στηρίζει την Καστοριά.
«Σήμερα η Καστοριά της κρίσης συναντά την Καστοριά της διάκρισης»σημείωσε η κα. Τέγου, η οποία με τη σειρά της ευχαρίστησε από καρδιάς το Σύλλογο «ΟΜΟΝΟΙΑ».
Οι μαθητές της Γ΄ τάξης των Λυκείων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς κατά το σχολικό έτος 2014– 2015 που βραβεύτηκαν είναι:
· Βλάχου Άνννα του Δημητρίου
1ο ΓΕ.Λ. Καστοριάς
· Τόλκου Ματίνα του Κωνσταντίνου
2ο ΓΕ.Λ. Καστοριάς
· Παχή Χριστίνα του Μιχαήλ
3ο ΓΕ.Λ. Καστοριάς
· Ζιώγα Βικτώρια του Αριστείδη
ΓΕ.Λ. Άργους Ορεστικού
· Σταμπολίδης Νικόλαος του Εμμανουήλ
ΓΕ.Λ. Μεσοποταμίας
· Καρανικολοπούλου Χρυσούλα του Κωνσταντίνου
ΓΕ.Λ. Νεστορίου
· Κανδύλης Στυλιανός του Κωνσταντίνου
Εσπερινό ΓΕ.Λ. Καστοριάς
· Βλαχοδήμου Βασιλική του Κωνσταντίνου
ΕΠΑΛ Καστοριάς
· Νάτσης Θωμάς του Ιωάννη
ΕΠΑΛ Άργους ΟρεστικούΣχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ