ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΕ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ CAPITAL CONTROLS-ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

«Επηρεάστηκε αρκετά η τουριστική κίνηση και στην Π.Ε. Φλώρινας μετά τα capital controls με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετές ακυρώσεις» τόνισε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Φλώρινας Μιχάλης Παρλάνης. Όπως είπε ο κ. Παρλάνης η τουριστική κίνηση στην περιοχή στηρίζεται κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες στον εσωτερικό τουρισμού και στους ομογενείς που έρχονται να επισκεφθούν το τόπο καταγωγής τους.
«Πρέπει να γίνει μια συνολική εκτίμηση του τι μπορεί να προσφέρει η Φλώρινα και η Δυτική Μακεδονία στους τουρίστες έτσι ώστε να γίνουν θεματικές ενότητες με τα πλεονεκτήματα της κάθε περιοχής» επεσήμανε ο κ. Παρλάνης, υπογραμμίζοντας πως θα πρέπει να κοιτάξουμε τους τρόπους με τους οποίους θα προβάλουμε και θα προωθήσουμε την Δυτική Μακεδονία έτσι ώστε να υπάρχει εξωστρέφεια στην τουριστική προσέλκυση πολιτών και από τις γειτονικές χώρες αλλά και από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έτσι ώστε να πάρει ανάσα η οικονομία της περιοχής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ