ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Η 1η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΣΤΑ ΚΟΙΛΑ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

Στην 1η Περιφερειακή έκθεση Αγροτικων προιοντων Δυτικης Μακεδονιας ,που θα πραγματοποιηθεί στα Κοιλα Κοζάνης τον Σεπτεμβριο, αναφέρθηκαν σε συνέντευξη ο Πρόεδρος του εκθεσιακου κέντρου Κοιλων κ. Γεωργιάδης και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Φλώρινας κ.Σ. Σαπαλιδης. Όπως ανέφερε ο κ.Γεωργιάδης η Δυτική Μακεδονία έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και μέσω της έκθεσης αυτής στόχος είναι η προβολή των επιχειρήσεων με απώτερο σκοπό την εξωστρεφεια τους περαν τον ορίων της Δυτικής Μακεδονίας. Απο την πλευρά του ο κ.Σαπαλιδης επεσημανε τη σημαντικότητα συμμετοχής των επιχιχειρησεων σε τέτοιες εκθέσεις έτσι ώστε να ενισχυθεί η επιχειρηματικοτητα και η προβολή και προώθηση των επιχειρηματικων δραστηριοτήτων τους.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)