Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ BEACH VOLLEY ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Το Τμήμα Πετοσφαίρισης του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» ενημερώνει τις αθλήτριες των Ομάδων και των Ακαδημιών Πετοσφαίρισής του και προσκαλεί τους αθλητές-αθλήτριες των λοιπών Σωματείων, όπως και όλους τους φίλους του beach-volley, την Κυριακή 9 Αυγούστου 2015 και ώρα 17.00 μμ, στις εγκαταστάσεις BEACH-VOLLEY του Αγίου Παντελεήμονα Αμυνταίου (BEACH BAR – AMMOS), όπου θα διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες του Πανελληνίου Σιρκουί  «BEACH-VOLLEY MASTERS 2015».

Στους συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους αθλητές-αθλήτριες, φίλους και θεατές θα μοιραστούν αξεσουάρ και δώρα από τους χορηγούς των αγώνων.

Το Τμήμα Πετοσφαίρισης του ΦΣΦΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.