ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ευχαριστηρια επιστολη προς τους υπεύθυνους του Υποκαταστηματος του Νέου Ταχυδρομικου Ταμιευτηριου απέστειλε το Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας σχετικά με την ευνοϊκή ρύθμιση των δανείων της οικογενειας αστυνομικού που έχασε τη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας.
Ολόκληρη η επιστολή:
ΠΡΟΣ
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΕΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΚΟΙΝ
 ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS A.E.-
ΝΕΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ

Αξιότιμοι Κύριοι/ες,
Το Δ.Σ. της Ένωσής μας, εκ μέρους όλων των συναδέλφων–μελών που υπηρετούν στην Δ.Α. Φλώρινας, σας ευχαριστεί θερμά για την ενέργεια σας να προβείτε σε ευνοϊκή ρύθμιση των δανείων συναδέλφου μας που έχασε τη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας. Η σημαντική ελάφρυνση που προβλέπει αυτή η ρύθμιση θα διευκολύνει έστω και λίγο την έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολη καθημερινότητα που ζει η οικογένεια του συναδέλφου μας.
      Η θετική ανταπόκριση σας σε αυτό το δίκαιο αίτημά μας, παρ΄ όλη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας, αποδεικνύει πρωτίστως ευαισθησία και ανθρωπιά, που ευτυχώς υπάρχει ακόμα στις μέρες μας,  και αποδεικνύει ότι το έργο και οι θυσίες των Αστυνομικών αναγνωρίζονται, κάτι που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε απρόσκοπτα τις υπηρεσίες μας στην ελληνική κοινωνία.
Τέλος, θα θέλαμε νε ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Διευθύντρια του υποκαταστήματος του ΝΕΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ Φλώρινας, για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλλε για την θετική έκβαση αυτής της υπόθεσης και την άψογη συνεργασία που έχουμε σε κάθε θέμα που προκύπτει καθημερινά, καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό για τον επαγγελματισμό τους και τις άριστες υπηρεσίες που προσφέρουν στους συναδέλφους μας πελάτες της Τράπεζας.
                                                                 
Για το Δ.Σ.
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ         ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)