"Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗ Ν.Δ" ΤΟΝΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ(BINTEO)

"Ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα πρέπει να εκλεγεί από τα μέλη του κόμματος γιατί σημασία έχει να εκλεγεί αρχηγός αυτός που θέλουν οι Νεοδημάκρατες και που πιστεύουν ότι θα οδηγήσει το κόμμα στη κυβέρνηση. Η ψήφος του Νεοδημοκράτη του ανθρώπου που ζει μέσα στο κόμμα και το πονάει δεν μπορεί να τσουβαλιάζεται με το κάθε περαστικό που ουδέποτε ψήφισε τη Ν.Δ." τόνισε στην ομιλία του χθες από την Φλώρινα ο υποψήφιος για την προεδρεία της Ν.Δ. Βαγγέλης ΜεΪμαράκης αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη προέδρου της Ν.Δ.
. Επεσήμανε ακόμα πως δεν θέλει να συμμετέχει σε δημόσιο διάλογο με τους άλλους υποψηφίους γιατί θέση του ίδιου είναι ότι η Ν.Δ. πρέπει να σταθεί όρθια και να μην δημιουργούνται εντάσεις και προστριβές μεταξύ των μελών του κόμματος.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)