ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΑΝΙ ΜΠΙΡΙΚΙ-ΚΟΡΟΜΗΛΑ

Τη συμπληρωματική σύμβαση του έργου “Συντήρηση Εθνικού οδικού δικτύου Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας” που αφορά στη μελέτη της “Γεωλογικής Διερεύνησης και Γεωτεχνικής Έρευνας, αξιολόγηση-μελέτη αποκατάστασης κατολίσθησης και οριστική μελέτη έργων αντιστήριξης” και τις επείγουσες εργασίες αποκατάστασης της κατολίσθησης στο 9ο χλμ. της Ε.Ο.15 (διασταύρωση Κορομηλιάς-διασταύρωση Απόσκεπου) υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης με τον ανάδοχο. Πρόκειται ουσιαστικά για τις εργασίες που κατέστησαν αναγκαίες λόγω απρόβλεπτων συνθηκών κατά την εκτέλεση του έργου στην περιοχή Χάνι Μπιρίκι-Κορομηλιά στην Π.Ε Καστοριάς και οι οποίες οδήγησαν το Φεβρουάριο του 2015 στη λήψη έκτακτων μέτρων για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων.Να σημειωθεί ότι ο Περιφερειάρχης είχε βρεθεί εκεί από την πρώτη στιγμή, ζητώντας την άμεση λήψη μέτρων για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας και τη διερεύνηση της τήρησης των προδιαγραφών της μελέτης.
Ο προϋπολογισμός του έργου που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων είναι 292.179,71 (με ΦΠΑ), ενώ η προθεσμία ολοκλήρωσης του τρεις μήνες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)