ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΕΥΚΟ-ΛΙΑΝΟΤΟΠΙ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Σε εξέλιξη η κατασκευή του δρόμου Πεύκο-Λιανοτόπι. Επιτόπια επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς.Eπιτόπια επίσκεψη στην κατασκευή της επαρχιακής οδού 12 στο τμήμα Πεύκο-Λιανοτόπι, πραγματοποίησε την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Νεστορίου Πασχάλη Γκέτσιο.
Ο κ. Αδαμόπουλος συνομίλησε με έναν εκ των δύο υπεργολάβων που έχουν αναλάβει την κατασκευή του έργου και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών.
Πρόκειται για έργο, συνολικού μήκους περίπου 12 χλμ. και πλάτους οδοστρώματος 6,5 μ, το οποίο αφορά την βελτίωση οριζοντιογραφικά και μηκοτομικά τμήματος της επαρχιακής οδού 12 Πεύκο –Λιανοτόπι από την Χ.Θ. 1+701,63 μετά τον οικισμό Πεύκο, όπου θα διαμορφωθεί ισόπεδος κόμβος, έως τον οικισμό Λιανοτόπι. Περιλαμβάνει εργασίες διάνοιξης-διαπλάτυνσης του οδοστρώματος και ασφαλτόστρωση. Επίσης, θα γίνει τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων, στηθαίων ασφαλείας σιδηρών κιγκλιδωμάτων, διαγράμμιση και γενικότερα όλες οι απαραίτητες εργασίες για την ασφάλεια του οδικού άξονα.Ο συνολικός του προϋπολογισμός του έργου είναι 7,3 εκατ. Ευρώ και χρηματοδοτείται μέσω του ΕΣΠΑ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας Θράκης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)