«Η Ν.Δ. χρειάζεται ριζικές αλλαγές για να γίνει πιο ελκυστική, να τραβήξει μια ξεκάθαρη αιχμηρή γραμμή και να μη λαϊκίζει» τόνισε από την Φλώρινα ο υποψήφιος για την προεδρεία Κυριάκος Μητσοτάκης

“Η Ν.Δ. πρέπει να αλλάξει ουσιαστικά και να τραβήξει μια ξεκάθαρη γραμμή αιχμηρή και όχι να λαϊκίζει» τόνισε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας και στην Θωμαή Αδάμου ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Υπογράμμισε δε ότι πρόθεση του είναι να κάνει γενναία ανοίγματα και σ’ άλλους πολιτικούς χώρους όπως αυτού του κεντροδεξιού χώρου. «Η Ν.Δ. πρέπει να γίνει πιο ελκυστική να κερδίσει το χαμένο έδαφος και τους χαμένους ψηφοφόρους» επεσήμανε ακόμα υπογραμμίζοντας ότι στόχος τους είναι εφόσον εκλεγεί πρόεδρος να δώσει νέο ρόλο στις τοπικές κοινωνίες και στις τοπικές οργανώσεις με βαθιές αλλαγές στο καταστατικό του κόμματος . Αναφερόμενος στο θέμα της ΔΕΗ ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως γραμμή του τρίτου μνημονίου είναι το 50% να το διαχειρίζονται τρίτοι εκτός της ΔΕΗ γεγονός που, όπως είπε, δεν θα είναι κακό ούτε για τους εργαζόμενους ούτε για τους καταναλωτές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)