ΜΕ ΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΡΦΥΡΟΣ ΛΟΦΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με τη ταινία ΠΟΡΦΥΡΟΣ ΛΟΦΟΣ (CRIMSON PEAK) συνεχίζονται οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας. Οι προβολές της ταινίας θα γίνουν:
ΚΥΡΙΑΚΗ 8/11: 17:30 & 20.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 9/11: 19.00 & 22.00
ΤΡΙΤΗ 10/11: 21.00
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ
ΕΙΔΙΚH ΠΡΟΣΦΟΡA: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!
Σκηνοθεσία: Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο
Πρωταγωνιστούν: Μία Γουασικόφσκα, Τομ Χίντλεστον, Τζέσικα Τσαστέιν
Κατηγορία: Θρίλερ
Διάρκεια: 119'
Η νέα ταινία του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο δε θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από ένα κομψοτέχνημα, μια άκρως καλλιτεχνική, γοτθικά σκοτεινή ιστορία φαντασμάτων με καθηλωτικές ερμηνείες. Στην Αγγλία του 19ου αιώνα, μια νεαρή συγγραφέας παραδίδεται στην έλξη της για έναν μυστηριώδη, χαρισματικό άγνωστο που θα την παρασύρει σε αιματοβαμμένα μονοπάτια πάθους. Προσπαθώντας να ξεφύγει από τα φαντάσματα του παρελθόντος της, βρίσκει «καταφύγιο» στον πύργο του, ένα σπίτι που ματώνει, έχει καλά θαμμένα μυστικά και... ζητάει εκδίκηση. Εκεί θα συμβιώσει με τη ζηλιάρα αδελφή του, καθώς και με αρκετά φαντάσματα που κρύβουν την ανείπωτη, φρικτή αλήθεια.Ένα καθηλωτικό, μεταφυσικό, θρίλερ, ένα γοτθικό ρομάντζο, φόρος τιμής στο είδος ταινιών με στοιχειωμένα σπίτια (The Haunting, Innocents) το CRIMSON PEAK ανασύρει κινηματογραφικές μνήμες, ανάλογης, με τις ισπανικές ταινίες του σκηνοθέτη, αισθητικής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)