4η συνάντηση γευσιγνωσίας της Ακαδημίας Οίνου του «Αριστοτέλη»

Υποδεχόμαστε το Κτήμα Claudia Papayianni (Κλαούντια Παπαγιάννη) και μαγειρεύει για μας, ο Chef, Νίκος Κοντοσώρος!Το Σάββατο στις 19 Μαρτίου 2016 στις 7 μ.μ. στον «Αριστοτέλη»:
• υποδεχόμαστε το Κτήμα Claudia Papayianni (Κλαούντια Παπαγιάννη) από τη Χαλκιδική.
• δοκιμάζουμε τρία μοναδικά κρασιά του:
• Αλεξάνδρα (Λευκός ξηρός, 2015, Μαλαγουζιά 100%)
• Εξ’ Αρνών Λευκός (Λευκός ξηρός, 2015, Ασύρτικο 50% και Sauvignon Blanc 50%)• Εξ’ Αρνών Ροζέ (Ροζέ ημίξηρος, 2015, Grenache Rouse 100%)
(και τα τρία Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης Χαλκιδικής)
• Συζητάμε για το κρασί και μαθαίνουμε ενδιαφέροντα στοιχεία για την επιχείρηση, με την Kλαούντια Παπαγιάννη.
• Ο βραβευμένος Chef, Νίκος Κοντοσώρος, μας μαθαίνει να συνδυάζουμε αρμονικά το φαγητό μας, με το κρασί.
• Δοκιμάζουμε βελουτέ σούπα, σπαράγγι με κρουτόν και τη συνδυάζουμε μοναδικά με Ασύρτικo - Sauvignon Βlanc!
Το ταξίδι συνεχίζεται …
Υ.Γ. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΞΥΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΤΟΝΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ

ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΙΑΠ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ