ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Επιστολή προς τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο ΔΕΗ Α.Ε κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκη  με θέμα: Παρέμβαση της ΔΕΗ Α.Ε για ενίσχυση των δομών υγείας στη Δυτική Μακεδονία απέστειλε το Δ.Σ. του Σωματείου Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής:
Κύριε Πρόεδρε
Είμαστε σίγουροι πως έχει περιέλθει στην αντίληψή σας η δύσκολη/δυσλειτουργική κατάσταση που επικρατεί στις υποδομές υγείας στη Δυτική Μακεδονία, όπως π.χ το κλείσιμο κλινικών στα Γενικά Νοσοκομεία της περιοχής μας και πιο πρόσφατα –ως επιστέγασμα της κατάρρευσης των δομών- το κλείσιμο του Τ.Ε.Π (Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών) στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είναι λίαν προβληματική και δυστυχώς δημιουργεί συνθήκες για δυσάρεστα συμβάντα. Με δεδομένο ότι η ΔΕΗ δραστηριοποιείται στην περιοχή απασχολώντας χιλιάδες εργαζόμενους με εντατικές μορφές εργασίας, δυστυχώς η συχνότητα των ατυχημάτων (μικρών και μεγάλων) τοποθετείται σε καθημερινή βάση. Πεποίθησή μας είναι ότι μία εταιρία όπως η ΔΕΗ Α.Ε που αποτελεί τη μεγαλύτερη Βιομηχανική Επιχείρηση της χώρας, πρέπει και οφείλει άμεσα να λάβει μέτρα υποστήριξης των δομών υγείας έτσι ώστε να αποτραπεί κάθε πιθανότητα που μπορεί να οδηγήσει σε κάποιο ατύχημα, προκειμένου να αποτραπεί κάθε ενδεχόμενο που μπορεί να απειλήσει ανθρώπινες ζωές. 
Κύριε Πρόεδρε
Επικαλούμενοι ξανά την έντονη δράση της ΔΕΗ στην περιοχή, τις δύσκολες/επισφαλείς συνθήκες εργασίες, αλλά και τις ιδιαιτερότητες που χαρακτηρίζουν το γενικότερο περιβάλλον, σας καλούμε να αναλάβετε κάθε μορφής δράση που θα είναι προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης των υποδομών υγείας, της παροχής μέσων και υπηρεσιών που μπορούν να «θεραπεύσουν» την εν λόγω νοσηρή κατάσταση και να ανακουφίσουν τους εργαζόμενους και τον κόσμο που πραγματικά βρίσκονται σε απόγνωση.
Για το Σωματείο Παραγωγής
Ηλεκτρικής Ενέργειας «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» ΔΕΗ Α.Ε.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Μόσχου Μόσχος Μάστορας Αθανάσιο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)