ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΜΕΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με ένα και μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα 21 Μαρτίου το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 3:00 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας στο Πέρασμα. Το θέμα που θα συζητηθεί είναι:
1. «Ενημέρωση και προοπτικές για τα δεδομένα και τα προβλήματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Περιφερειακά Ιατρεία, Κέντρα Υγείας), όπως και Δομών Πρόνοιας, Κοινωνικής Μέριμνας και Κοινωνικής Πολιτικής (Βοήθεια στο Σπίτι, ΚΗΦΗ, ΚΑΠΗ, ΚΔΑΠ, Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών, Δομές ψυχικής υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης) του Δήμου Φλώρινας και Διαβούλευση – κατάθεση προτάσεων για τον Επανασχεδιασμό του Χάρτη Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τις τρέχουσες ανάγκες του Δήμου Φλώρινας». 
Εισηγητές ο κος Ιωάννης Βοσκόπουλος, Δήμαρχος Φλώρινας και ο κ. Σταύρος Γιαννακίδης, Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Στη Συνεδρίαση μπορούν να κατατεθούν απόψεις και προτάσεις από φορείς, συλλογικές οργανώσεις και πολίτες, πέραν των προσκεκλημένων. Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να καταθέσουν και σύντομο σχετικό υπόμνημα με τις προτάσεις τους, προκειμένου να αποκρυσταλλωθούν με σαφήνεια οι θέσεις και οι τελικές προτάσεις της διαβούλευσης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ