ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Με 12 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 14:00 στο Γραφείο του Δημάρχου. Τα  θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:
1. Ψήφιση πιστώσεων Οικονομικού Έτους 2016.
2. Ανατροπή προτάσεων ανάληψης υποχρέωσης.
3. Έγκριση πρακτικών εκμίσθωσης του Τουριστικού Περιπτέρου στην Τ.Κ. Νυμφαίου.
4. Έγκριση πρακτικών εκμίσθωσης τμήματος δημοτικής έκτασης στην Τ.Κ. Πελαργού.
5. Ορισμός δικηγόρου για να γνωμοδοτήσει μετά την έκδοση της με αριθμό 32/2015 απόφασης του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Κοζάνης.
6. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για να παρασταθεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Φλώρινας κατά την δικάσιμο στις 22/03/2016 και σε οποιαδήποτε αναβολή αυτής.
7. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για να παραστεί στο Διοικητικό Εφετείο Θες/νίκης μετά από προσφυγές της εταιρίας ΑΤΡΑΠΟΣ Α.Τ.Ε. κατά του Δήμου Αμυνταίου.
8. Ορισμός δικηγόρου για να γνωμοδοτήσει επί του από 29-02-2016 εξωδίκου του Σπυρίδωνα Ιωακειμίδη του Νικολάου κατά του Δήμου Αμυνταίου.
9. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου να παραστεί ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για την υπεράσπιση της υπαλλήλου του Δήμου Αμυνταίου Αναστασίας Αλληλόμη μετά από το 107/2016 κλητήριο θέσπισμα.
10. Έγκριση πρακτικών εκμίσθωσης δημοτικών εκτάσεων στην Τ.Κ. Ξινού Νερού.
11. Καθορισμός όρων δημοπράτησης για την εκμίσθωση των καταστημάτων Νο 5 (ΟΕΚ Ι) και Νο 1,2,3,4,5 & 6 (ΟΕΚ ΙΙ) στις Εργατικές Κατοικίες του Δήμου Αμυνταίου.
12. Εισήγηση από την Οικονομική Επιτροπή περί τροποποίησης προϋπολογισμού έτους 2016 και κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)