Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

ΛΕΣΠΟΥΡΙΔΕΙΑ 2017

O Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Ποντίων <<ΔΟΞΑ ΚΟΛΧΙΚΗΣ>> Σας προσκαλεί στα ΛΕΣΠΟΥΡΙΔΕΙΑ 2017 ,που διοργανώνει κάθε χρόνο προς τιμήν του Ολυμπιονίκη της Άρσης Βαρών Παύλου Λεσπουρίδη . Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης του συλλόγου εθελοντική αιμοδοσία στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας από τις 8:30π.μ έως 13:30 μ.μ Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 21:30 μ.μ Ποντιακό Γλέντι στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Κολχικής με τους: Κώστα Πουτακίδη στο τραγούδι,στην Λύρα ο Δημήτρης Ιωακειμίδης ,κλαρίνο Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κρουστά Τσαουσίδης Αναστάσιος ,πλήκτρα Μπογδάνης Ρήγας και φιλική συμμετοχή Λύρα τραγούδι ο Νίκος Παναγιωτίδης.
Σας περιμένουμε όλους για την προσφορά στον συνάνθρωπο δίνοντας 10 Λεπτά από τον χρόνο σας Δίνοντας Ζωή σε κάποιο που έχει ανάγκη.
Και στην συνέχεια μια αξέχαστη βραδιά με γλέντι ως το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.