Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΡΕΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΘΕΜΑ: «Σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης σε ιατρικό προσωπικό αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας» 
Τεράστιες ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, σύμφωνα με τους εκπρόσωπους των εργαζομένων, οι οποίοι σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου την οποία παρέθεσαν, έκρουσαν για μία ακόμη φορά τον κώδωνα του κινδύνου επισημαίνοντας ότι η υποστελέχωση καθιστά απαγορευτική την αξιοπρεπή και αποδοτική παροχή υπηρεσιών και θέτει σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργία του νοσοκομειακού ιδρύματος.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων κ. Γιάννης Πλιάτσικας, από τις 45 συνολικά προβλεπόμενες οργανικές θέσεις ιατρών, αυτήν την στιγμή καλύπτονται μόλις οι 23, με το πρόβλημα της έλλειψης ιατρών να χειροτερεύει από χρόνο σε χρόνο και να επηρεάζει το σύνολο των κλινικών και των τμημάτων του νοσοκομείου.
Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:
Σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί ώστε να καλυφθούν άμεσα οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό στο Γενικό Νοσοκομείο της Φλώρινας;
Ο ερωτών Βουλευτής
Αντώνιος Γρέγος
Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.