ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ ΖΗΤΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ

Συνάδελφοι
Την Τετάρτη 12 Ιουλίου θα επισκεφτεί την Κοζάνη ο Πρωθυπουργός, προκειμένου να συμμετάσχει στο 1ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο στη Δυτική Μακεδονία.
Η ΓΕΝΟΠ μαζί με τα Σωματεία μέλη της και όλους τους εργαζόμενους στον Όμιλο ΔΕΗ, θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο διαμαρτυρίας την Τετάρτη 12/07 και ώρα 18:00 στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοίλων Κοζάνης.Ο Σύλλογος μας συμμετέχει δυναμικά προκειμένου να εκφράσουμε όλοι μαζί την αντίθεση μας στην «κατόπιν εντολής» διάλυση του Ομίλου ΔΕΗ.
Πρέπει να υπενθυμίσουμε στον Πρωθυπουργό της χώρας, τα λόγια που είχε πει πριν περίπου τρία χρόνια, ο τότε αρχηγός της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, » το ξεπούλημα της ΔΕΗ αποτελεί εθνικό έγκλημα».Καλούμε όλους τους φορείς που θα συμμετάσχουν στο Συνέδριο να συνεχίσουν να βρίσκονται «στο πλευρό μας».
Όλοι μαζί μπορούμε να αποτρέψουμε το καταστροφικό σχέδιο του ξεπουλήματος – καταστροφής της μεγαλύτερης Επιχείρησης της χώρας που λέγεται ΔΕΗ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΟΜΙΛΟΥ Δ.Ε.Η

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)