Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΔΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΣΔΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" Ο ΔΗΜΑΡΧΟς ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ολοκληρώθηκε η Ημερίδα με θέμα: «Συντονισμός για την επίσπευση υλοποίησης του ΠΕΣΔΑ Δυτικής Μακεδονίας», που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη στις 5 Ιουλίου 2017 και αφορούσε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στη διαχείριση των Στερεών Αποβλήτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εσωτερικών, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Οικονομίας & Ανάπτυξης σε συνεργασία με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων της Δυτικής Μακεδονίας, τον Περιφερειακό ΦΟΔΣΑ Δυτικής Μακεδονίας (ΔΙΑΔΥΜΑ) και τον Δήμο Κοζάνη. Προεδρεύων της Ημερίδας ήταν ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος. Παρόντες στην Ημερίδα ήταν ο Αναπλ. Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελλος και ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του ΥΠ. ΕΣ., κ. Ευάγγελος Καπετάνιος. Κατά την έναρξη στον χαιρετισμό του, ο κ. Βοσκόπουλος απευθυνόμενος στον Υπουργό κ. Φάμελλο, ανέφερε πως η Δυτική Μακεδονία είναι πρωτοπόρος στα Στερεά Απόβλητα και συνεχίζειτην υλοποίηση και των υπόλοιπων θεμάτων, τα οποία προβλέπονται από τη νομοθεσία, σε συνεργασία πάντα με τη ΔΙΑΔΥΜΑ. Στην Ημερίδα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη χωροθέτηση, περιβαλλοντική αδειοδότηση κάθε έργου (Δήμου ή ΦοΔΣΑ) και θέματα εκπόνησης μελετών, χρηματοδότησης και υλοποίησης κάθε έργου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.