Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

5η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Τους στόχους της διοργάνωσης της 5ης Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Ελεύθερης Ιππασίας που  θα πραγματοποιηθεί στην Φλώρινα το τριήμερο  21 με 23 Ιουλίου, παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου το Δ.Σ. του Ιππικού Συλλόγου Φλώρινας. Όπως είπε ο γραμματέας του Συλλόγου κ. Ιορδανίδης στη συγκέντρωση θα βρεθούν πάνω από 160 αναβάτες και αμαζόνες από όλη την Ελλάδα.
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 21 με συγκέντρωση των µελών του Συλλόγου Ελεύθερης ιππασίας Φλώρινας στο Ζωολογικό κήπο για την υποδοχή των συλλόγων ελεύθερης Ιππασίας απ'ολη την Ελλάδα.

Στις  20:30 µ.µ. οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν με  Γλέντι µε τοπική ορχήστρα στο αναψυκτήριο του ζωολογικού. Το πρωί της επόμενης μέρας 22 Ιουλίου από τις 10:30 π.µ. εως 11:30 π.µ. θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο σχετικά µε το άλογο απο τον Σταύρο Βεργή και στις  11:30π.µ. – με 13:00µ.µ. Ετοιµασία των αλόγων για µια παραποτάµια Δροσερή βόλτα σε τούνελ δένδρων οξιάς , περίπου 9 χιλ.. Το απόγευμα τις ίδιας μέρα από τις 19:00 έως τις  21:00 θα ακολουθήσεις SHOW - επίδειξη διαφόρων δεξιοτήτων απο άλογα στο γήπεδο κάτω απο τον ζωολογικό  και ολοκληρώνονται στις 10 το βράδυ με συναυλία με το Νίκο Μαρκόπουλο. Η πανελλήνια συνάντηση ολοκληρώνεται στις 23 Ιουλίου με παρέλαση στην πόλη της Φλώρινας στις 11:00 συνεχίζοντας την µεγάλη πορεία περίπου 18 χιλ. µέσα στα καταπράσινα τούνελ απο δέντρα οξιάς , στάση στο µέσο της διαδροµής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.