Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΕΛΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Στη σημερινή του συνέντευξη ο Βουλευτής Φλώρινας κ.Σέλτσας Κωνσταντίνος τάσσεται υπέρ της επένδυσης για την κατασκευή νέου εργοστασίου εμφιαλώσεως στο Ξινό Νερό, είτε αυτή γίνει από την Δημοτική Επιχείρηση, είτε από την εταιρία του κ. Ιωσηφίδη. Δηλώνει πως κύριο μέλημα του είναι η απασχόληση κατοίκων από την τοπική Κοινότητα, αλλά και ο σεβασμός των δικαστικών διαδικασιών και αποφάσεων, οι οποίες θα προκύψουν έπειτα από τις προσφυγές των εμπλεκόμενων μερών σχετικά με τις μετοχές της εταιρίας «Μαλαματίνα».Όσον αφορά τις ανακριβείς αιτιάσεις για το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο της Κοζάνης ότι ο νομός δεν αποκόμισε τάχα σημαντικά οφέλη, ο κ.Σέλτσας υπενθύμισε τα 15 εκ.ευρώ για το Πανεπιστήμιο αλλά και για τα 75 εκ. ευρώ για την Τηλεθέρμανση του Αμυνταίου με βιομάζα, αλλά και μια πληθώρα τεκμηριωμένων προτάσεων από τους παραγωγικούς φορείς του νομού, οι οποίες πρέπει να συνοδεύονται από μελέτες βιωσιμότητας,προκειμένου να υλοποιηθούν. Ανέφερε ότι η Φλώρινα είναι ο μοναδικός νομός της Περιφέρειας με ενεργή σιδηροδρομική σύνδεση και μπορεί να φιλοξενήσει ένα διαμετακομιστικό κέντρο στη ΒΙΠΕ. Τέλος υπενθύμισε τις ευθύνες προηγούμενων αρχών, κομμάτων, όπως η ΝΔ αλλά και συγκεκριμένων προσώπων όπως ο κ. Αντωνιάδης, ο οποίος υπήρξε και Περιφερειακός σύμβουλος στο παρελθόν και που αρκείται σήμερα σε εύκολες καταγγελίες για θέματα όπως την απομάκρυνση τμημάτων από το Πανεπιστήμιο Φλώρινας, τον κάθετο οδικό άξονα κ.ά.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.