Ε.Β.Ε.: ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΝΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Το Επιμελητήριο Φλώρινας, αξιοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία παρέχει ψηφιακές υπηρεσίες Προβολής και Ηλεκτρονικού Εμπορίου για την μεγαλύτερη στήριξη της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων μελών του. Συμμετέχει ενεργά στην ολοκληρωμένη Τουριστική Πύλη www.filoxeno.com η οποία προβάλλει σήμερα σε 8 γλώσσες 25.000 επιχειρήσεις, ενώ διαθέτει την πιο σύγχρονη πλατφόρμα Online Κρατήσεων για Καταλύματα και Ξενοδοχεία (www.bookoncloud.com).
Επιπλέον το Επιμελητήριο Φλώρινας συμμετέχει ενεργά και στην διασυνδεδεμένη πλατφόρμα Ηλεκτρονικών πωλήσεων www.directmarket.gr και αναβαθμίζει την εξωστρέφεια όλων των Επιχειρήσεων του Νομού Φλώρινας.Παρέχεται ακόμα δυνατότητα Online Συμβουλευτικής με ηλεκτρονικές ερωτήσεις και απαντήσεις από μεγάλη Πανελλαδική εταιρία Συμβούλων Επιχειρήσεων (ΣΟΛ Συμβουλευτική), σε διάφορα θέματα όπως Φορολογικά, Λογιστικά, Ίδρυση Επιχείρησης, Μεταβίβαση Επιχείρησης, Εργασιακά και Προγράμματα Χρηματοδοτήσεων, σε όλες τις επιχειρήσεις μέλη και στους λογιστές ή οικονομικούς τους συμβούλους.
Όλες οι Ψηφιακές δράσεις παρέχονται στα μέλη μας και διαχειρίζονται από τις ίδιες τις επιχειρήσεις, ενώ παρέχεται διαρκής εκπαίδευση και υποστήριξη από την ανάδοχο εταιρία. Οι νέες δυνατότητες θα παρουσιαστούν αναλυτικά σε ειδική εκδήλωση.
Καλούμε όλες τις τοπικές επιχειρήσεις να παρευρεθούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017 και ώρα: 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φλώρινας (Μεγαρόβου 15- 2ος όροφος) προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά για όλες τις νέες δυνατότητες καθώς και για το πως μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή άμεσα.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)