ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΟ ETTU CUP!!!

Στη Φλώρινα θα διεξαχθούν οι αγώνες του 4ου Ομίλου του ETTU Cup. Πρόκειται για τους αγώνες του 1ου γύρου του δεύτερου σε τάξη Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μετά το Champions League.
Οι ΣΑΡΙΣΕΣ είχαν δηλώσει την πόλη μας ως έδρα των ευρωπαϊκών αγώνων για την περίοδο 2017-2018 και μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα 18/7/17 στην Πορτογαλία η Φλώρινα για πρώτη φορά στην ιστορία της θα διοργανώσει διεθνείς διασυλλογικούς αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης.Ο 4ος όμιλος αποτελείται από έξι ομάδες και θα παίξουν σε ένα Σαββατοκύριακο όλες με όλες για να προκριθούν δύο στην επόμενη φάση. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ θα αντιμετωπίσουν δύο ομάδες από την Πορτογαλία, δύο από το Λουξεμβούργο και μία από την Ισπανία. Οι αγώνες της 1ης φάσης θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Σεπτεμβρίου. Οι ομάδες είναι:
1. GDCS DO JUNCAL (POR)
2. IRUN LEKA-ENEA (ESP)
3. DT NIDDERKAEERJENG (LUX)
4. SARISES FLORINAS (GRE)
5. DT DIDDELENG (LUX)
6. GD TOLEDOS (POR)
Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές και έχουν στις τάξεις τους αθλήτριες διεθνούς βεληνεκούς, πολλές από τις οποίες είναι Κινέζες. Το έργο της ομάδας θα είναι πολύ δύσκολο, όμως τα κορίτσια μας θα παλέψουν για το καλύτερο.Για τις ΣΑΡΙΣΕΣ η ερχόμενη αγωνιστική περίοδος ξεκινάει με διπλή μεγάλη επιτυχία και αγωνιστική αλλά και οργανωτική. Πρώτον γιατί το κοινό της Φλώρινας θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει αγώνες υψηλού επιπέδου και δεύτερον γιατί οι Φλωρινιώτες θα δουν από κοντά την ομάδα μας που διαπρέπει στους αγωνιστικούς χώρους της Ελλάδας.
Η Ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας θα ξεκινήσει από τη Φλώρινα και αυτό μας γεμίζει υπερηφάνια, αλλά και ευθύνη. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ θα εργαστούν εντατικά έτσι ώστε οι αγώνες να στεφτούν με επιτυχία και οργανωτικά και αγωνιστικά.
Η Φλώρινα για μία ακόμα φορά θα αποτελέσει το επίκεντρο της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Η Φλώρινα για μία ακόμα φορά θα διοργανώσει αγώνες διεθνών προδιαγραφών.
ΠΑΜΕ ΣΑΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)