Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας με Θέμα: Έγκριση ρυμοτομικού σχεδίου Πανεπιστημίου Φλώρινας, κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης. Ολόκληρο το κείμενο της ερώτησης:
Κύριε υπουργέ,
Γνωρίζετε ότι το θέμα του ρυμοτομικού σχεδίου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα έχει περάσει από μύρια κύματα. Ειδικά τα τελευταία 2,5 χρόνια πέρασε από τις παλινωδίες της έγκρισης μέσω τροπολογιών στη Βουλή με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο σημείο να χάσουμε 2,5 χρόνια χωρίς να έχει γίνει απολύτως τίποτα.
Επειδή βρισκόμαστε σε οριακό σημείο στην εξέλιξη του προγράμματος 5ο ΣΕΣ στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, και η έγκριση του ρυμοτομικού σχεδίου αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την επισκευή υφισταμένων και την ανέγερση νέων κτιρίων, επιβάλλεται να ολοκληρωθεί τάχιστα για έγκαιρη απορρόφηση των παραπάνω κονδυλίων. Αξίζει να τονισθεί πως οι συγκεκριμένες εργασίες και τα νέα κτίρια είναι απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία του πανεπιστημίου μας.
Κατόπιν των ανωτέρω,
Ερωτάται ο κ. Υπουργός
Σε ποιο στάδιο βρίσκεται το θέμα της έγκρισης του ρυμοτομικού σχεδίου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινας;
Πότε εκτιμάτε ότι θα έχει ολοκληρωθεί χρονικά για να προχωρήσουμε στην υλοποίηση της ανάπτυξης του πανεπιστημίου μας;

Ο ερωτών Βουλευτής


Αντωνιάδης Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.