Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

ΒΟΛΕΙ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ο ΑΡΙΣΤΕΑΣ

Ο σύλλογος του Αριστέα Φιλώτα Αμυνταίου, ολοκλήρωσε την περιοδεία του στις σχολικές μονάδες του Δήμου Αμυνταίου, η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος «Παίζω Βόλεϊ» της Ε.Ο.ΠΕ.Τελευταίοι σταθμοί της περιοδείας των ανθρώπων του συλλόγου, αποτέλεσαν τα δημοτικά σχολεία των Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα, Ξινού Νερού και Αετού, όπου πραγματοποίησαν επίδειξη των βασικών τεχνικών του Βόλεϊ (πάσα, υποδοχή, σέρβις, επιθετικό χτύπημα και μπλοκ) με τη συμμετοχή μαθητών.Οι ιθύνοντες του Αριστέα, θέλοντας να ευχαριστήσουν τους διευθυντές και το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων για τη φιλοξενία, δώρισαν συμβολικά αθλητικό υλικό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα μέσα της εβδομάδας, παρουσιάστηκαν οι επίσημοι χορηγοί που θα φέρουν στις εμφανίσεις τους τα κορίτσια των ηλικιακών τμημάτων του συλλόγου:
-ORCA PUMPS Α.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Εμπόριο – Κατασκευή – Επισκευή Αντλιών και Κινητήρων.
-ΓΙΑΓΚΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Συνεργείο Φορτηγών – Αυτοκινήτων.
-ΑΧΕΛΩΟΣ PUMPS ΜΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Πομώνες – Υποβρύχιες Αντλίες.
-MICHALIS MALINOIS.
Ο πρόεδρος του συλλόγου, Αναστάσιος Κατσουπάκης, αρχικά στις δηλώσεις του, ευχαρίστησε τους χορηγούς, που παρά τη οικονομική συγκυρία , στηρίζουν τον Αριστέα και τον βοηθούν να επιτύχει τους στόχους του και στη συνέχεια ευχαρίστησε τους γονείς, τους οποίους χαρακτήρισε αρωγούς, στην προσπάθεια που γίνεται να 'ρθουν τα παιδιά πιο κοντά στον αθλητισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.