Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Ερώτηση προς τους υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας , Οικονομίας και Ανάπτυξης και Οικονομικών με Θέμα: Ολοκλήρωση του έργου της Τηλεθέρμανσης Φλώρινας, κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης. Ολόκληρο το κείμενο της ερώτησης:
Κύριε Υπουργέ,
Το έργο της τηλεθέρμανσης Φλώρινας είναι μείζονος σημασίας για τους κατοίκους της περιοχής. Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών στην περιοχή κάθε νοικοκυριό ξοδεύει για θέρμανση περισσότερο από 3 τόνους πετρέλαιο ανά έτος.
Η τηλεθέρμανση η οποία θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί εδώ και 10 χρόνια, τα τελευταία 3 χρόνια λιμνάζει επικίνδυνα. Όπως προκύπτει, το μεγάλο της πρόβλημα εστιάζεται στην εξεύρεση κονδυλίων τα οποία ενώ είχαν εγκριθεί από την ΕΕ και είχαν κατατεθεί σε λογαριασμό του Δήμου Φλώρινας, ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν. Προφανώς χρησιμοποιήθηκαν μαζί με τα ταμειακά αποθέματα άλλων Φορέων του Δημοσίου για να καλύψουν τα λάθη και τις εμμονές τις πολιτικής σας και σήμερα δεν μπορεί να συνεχιστεί το έργο λόγω έλλειψης κονδυλίων.
Κατόπιν των ανωτέρω
Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί
Πού βρίσκονται αυτή τη στιγμή τα 50 εκ. ευρώ που προορίζονταν για το έργο της τηλεθέρμανσης Φλώρινας;
Πότε επιτέλους θα ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο έργο της τηλεθέρμανσης Φλώρινας;
Ο ερωτών Βουλευτής
Αντωνιάδης Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.