ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Ερώτηση προς τους υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας , Οικονομίας και Ανάπτυξης και Οικονομικών με Θέμα: Ολοκλήρωση του έργου της Τηλεθέρμανσης Φλώρινας, κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης. Ολόκληρο το κείμενο της ερώτησης:
Κύριε Υπουργέ,
Το έργο της τηλεθέρμανσης Φλώρινας είναι μείζονος σημασίας για τους κατοίκους της περιοχής. Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών στην περιοχή κάθε νοικοκυριό ξοδεύει για θέρμανση περισσότερο από 3 τόνους πετρέλαιο ανά έτος.
Η τηλεθέρμανση η οποία θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί εδώ και 10 χρόνια, τα τελευταία 3 χρόνια λιμνάζει επικίνδυνα. Όπως προκύπτει, το μεγάλο της πρόβλημα εστιάζεται στην εξεύρεση κονδυλίων τα οποία ενώ είχαν εγκριθεί από την ΕΕ και είχαν κατατεθεί σε λογαριασμό του Δήμου Φλώρινας, ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν. Προφανώς χρησιμοποιήθηκαν μαζί με τα ταμειακά αποθέματα άλλων Φορέων του Δημοσίου για να καλύψουν τα λάθη και τις εμμονές τις πολιτικής σας και σήμερα δεν μπορεί να συνεχιστεί το έργο λόγω έλλειψης κονδυλίων.
Κατόπιν των ανωτέρω
Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί
Πού βρίσκονται αυτή τη στιγμή τα 50 εκ. ευρώ που προορίζονταν για το έργο της τηλεθέρμανσης Φλώρινας;
Πότε επιτέλους θα ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο έργο της τηλεθέρμανσης Φλώρινας;
Ο ερωτών Βουλευτής
Αντωνιάδης Γιάννης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)