Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus + Action: KA2: Artful Leadership: developing the new generation of servant leaders through arts (Project Νο: 2015-1-PT01-KA203-013106, website: http://www.artfulleader.eu/), το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιήσει ημερίδα επιμόρφωσης και διάχυσης. Στόχος είναι η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του έργου και η διεξαγωγή εισαγωγικών δραστηριοτήτων για την επικείμενη συμμετοχή στις επίσημες επιμορφώσεις που θα υλοποιηθούν το πρώτο δίμηνο του 2018.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8/12/2017, θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής μέχρι και την Τετάρτη 29/11/2017. Το workshop θα ξεκινήσει στις 4:30μμ και προβλέπεται να έχει διάρκεια 4 ώρες.
Ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων είναι 25. Επιδίωξη της ερευνητικής ομάδας είναι οι συμμετέχοντες να αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα του πληθυσμού στόχου, που είναι στελέχη εκπαίδευσης (σχολικοί σύμβουλοι, διευθυντές σχολικών μονάδων, εκπαιδευτικοί, διοικητικοί υπάλληλοι), στελέχη επιχειρήσεων, ελεύθεροι επαγγελματίες και διοικητικά στελέχη δημόσιων οργανισμών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και η επιλογή θα γίνει με ποσόστωση μετά από αξιολόγηση των αιτήσεων. Θα προηγηθούν οι συμμετέχοντες του workshop με τίτλο «Future Foreknowledge», που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2016.
Επιστημονικός Υπεύθυνος
Μπράτιτσης Θαρρενός
Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος Νηπιαγωγών ΠΔΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.