Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο πρόγραμμα Φιλόδημος Ι, στον άξονα «Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης» θα υποβληθούν εκ μέρους του Δήμου Αμυνταίου για χρηματοδότηση τα έργα: Εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης Τ.Κ. Βεγόρας  και Εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης Τ.Κ. Πελαργού
Οι αιτήσεις χρηματοδότησης των έργων συνολικού προϋπολογισμού 2.097.600 € κατατίθενται άμεσα για υλοποίηση τους αφού την ίδια μέρα παραλήφθηκαν και οι μελέτες συνολικού κόστους 49.456,68 €. Στον άξονα «Βελτίωση των βασικών περιβαλλοντικών υποδομών και ιδίως αυτών της επεξεργασίας των λυμάτων» θα υποβληθεί για χρηματοδότηση το έργο:
Κατασκευή εσωτερικής αποχέτευσης Τ.Κ. Σκλήθρου
Τα ανωτέρω έργα μαζί με αυτά που θα ακολουθήσουν για δίκτυα υδρεύσεων και αποχετεύσεων και σε άλλες Τ.Κ. του Δήμου μας, στόχο έχουν την προστασία του περιβάλλοντος και την βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. 
Από το Γραφείο Δημάρχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.