ΞΕΚΙΝΑ Η ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΞΙΦ

Όλα έτοιμα για το ξεκίνημα της Νέας Αγωνιστικής Χρονιάς για τον Σύλλογο των Πρωταθλητών, τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας.Την Τετάρτη 22 Αυγούστου η 1η προπόνηση των αγωνιστικών τμημάτων του ξίφους ασκήσεως. Την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου αρχίζει η περίοδος των Νέων Εγγραφών στη Γραμματεία του Ομίλου στο ΟΞΙΦ Αρένα, (περιοχή Σιδηροδρομικού Σταθμού Φλώρινας) καθημερινά 17:00 – 20:00 μμ) και πληροφορίες τηλεφωνικά 2385028600.

Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν από την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου είναι: 6 έως 8 χρονών και 8 έως 10 χρονών προαγωνιστικής εκγύμνασης και εκμάθησης βασικών τεχνικών
- 10 έως 13 χρονών και +13 χρονών αγωνιστικά τμήματα
Σε όλα τα νέα μέλη – αθλητές του ΟΞΙΦ η εγγραφή και ο εξοπλισμός για 1 χρόνο είναιΔΩΡΕΑΝ.Όλες οι προπονητικές δραστηριότητες λαμβάνουν χώρα στο ΟΞΙΦ Αρένα, το πιο σύγχρονο Προπονητικό και Αγωνιστικό Κέντρο Ξιφασκίας στην Ελλάδα. Είναι ο μοναδικός Αδειοδοτημένος Προπονητικός και Αγωνιστικός Σωματειακός Χώρος στην Φλώρινας Κατηγορίας Δ’ και ένας από τους λίγους στην Ελλάδα.
Οι προπονήσεις σχεδιάζονται, προγραμματίζονται και γίνονται υπό την επίβλεψη του Κορυφαίου Προπονητικού TEAM του ΟΞΙΦ που έχει οδηγήσει τον ΟΞΙΦ στην Κορυφή της Ελλάδας! Όλες οι Προπονητικές δραστηριότητες είναι ανοιχτές σε γονείς και φίλους από τον χώρο του Εντευκτηρίου.
Τέλος, ο ΟΞΙΦ ανακοινώνει την έναρξη προπονητικών δραστηριοτήτων στο Αμύνταιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Διεθνούς Κυπέλλου «ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ 2018» στο ΔΑΚ Αμυνταίου το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου.

                       Από το Δ.Σ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)