Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

O Βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης στα πλαίσια των τακτικών του επισκέψεων σε επιχειρήσεις του Νομού, επισκέφθηκε το πρότυπο ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό ΄΄ΔΙΑΝΑ΄΄ .Τον κ. Βουλευτή υποδέχτηκε ο δημιουργός και ιδιοκτήτης του σταθμού κ. Κεσίδης Δημήτρης ο οποίος και τον ξενάγησε στους χώρους του. Ο κ. Κεσίδης ενημέρωσε τον κ. Βουλευτή για την λειτουργία του σταθμού και τις παροχές που προσφέρει στα παιδιά και στους γονείς.
Συγκεκριμένα ο ιδιωτικός σταθμός ΄΄ΔΙΑΝΑ΄΄ είναι ο μοναδικός ιδιωτικός σταθμός στη Φλώρινα που δέχεται βρέφη από την ηλικία των δύο μηνών έως και τέσσερα ετών τα οποία φροντίζει και εκπαιδεύει. Με εξειδικευμένο προσωπικό και σε έναν τεράστιο χώρο τα παιδιά λαμβάνουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες φύλαξης, φροντίδας και εκπαίδευσης σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους . Επιπλέον οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται κάθε στιγμή για τις δραστηριότητες του παιδιού τους ενώ υπάρχει και ένα δίκτυο εξωτερικών συνεργατών ( π.χ παιδίατρος, παιδοψυχολόγος, γυμνάστρια, λογοθεραπευτής κ.α ) που συνεργάζονται με το σταθμό. Ο κ. Βουλευτής συνεχάρη τον κ. Κεσίδη για αυτήν την καινοτόμο πρωτοβουλία του η οποία έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα φύλαξης των βρεφών για τους εργαζόμενους γονείς δημιουργώντας παράλληλα θέσεις εργασίας . Επίσης επισήμανε ότι δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να μην υπάρξει κανένα παιδί εκτός παιδικών σταθμών. Οι επισκέψεις του κ. Βουλευτή σε ιδιωτικές επιχειρήσεις του νομού θα συνεχιστούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.