ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Ο τόπος μας μπήκε σε μια δύσκολη περίοδο. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι πολλά και μεγάλα κι οι ώρες κρίσιμες. Ο λαϊκισμός και η δημαγωγία υποθήκευσαν το μέλλον της περιοχής και σπατάλησαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να προχωρήσει μπροστά.
Δίχασαν και απογοήτευσαν τους πολίτες που πίστεψαν σε κάτι καλύτερο και είδαν τις προσδοκίες τους να διαψεύδονται καθημερινά.
Η ελπίδα δε χάθηκε, αρκεί να συνειδητοποιήσουμε πως είναι πλέον η ώρα να ενωθούμε και να δράσουμε. Όσοι επενδύουν στη διάσπαση των δυνάμεων και τη δημιουργία "στρατοπέδων" είναι αυτοί που προτάσσουν το προσωπικό τους συμφέρον και όχι το καλό του τόπου και το συμφέρον των πολλών. Είναι η ώρα να αφήσουμε πίσω τα λίγα που, ίσως, μας χωρίζουν και προτάσσοντας τα πολλά που μας ενώνουν και μας δυναμώνουν, να βαδίσουμε μπροστά. Η γνώση, οι ξεκάθαροι στόχοι, το σχέδιο, το πρόγραμμα, η οργανωμένη δουλειά και πάνω απ' όλα η αγάπη μας για τους ανθρώπους και τον τόπο μας θα είναι οι ασφαλείς οδηγοί μας.
Τίποτα δεν θα είναι εύκολο, δεδομένο και αυτονόητο. Τα πάντα όμως είναι στα χέρια μας, αρκεί όλα αυτά τα χέρια να ενωθούν.
Γεωργία Ζεμπιλιάδου
Περιφερειακή Σύμβουλος
Επικεφαλής του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ
                                                                                                                               


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Η ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΣΣΑ ΦΑΝΗ ΜΟΤΕΣΝΙΤΣΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ "ΜΠΟΡΟΥΜΕ" ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

21η ΠΑΝΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΗ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ