Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΩΝ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑ

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Καστοριανών Φρανκφούρτης «ΟΜΟΝΟΙΑ» και κατόπιν συνεννοήσεως και συνεργασίας με τον Δήμο Καστοριάς, παραδόθηκαν στο Νοσοκομείο Καστοριάς 500 μάσκες υψηλής προστασίας (FFP2) και 3.000 ζευγάρια χειρουργικά γάντια.
Η σημαντική αυτή συνέργεια επισφραγίστηκε τη Δευτέρα 27 Απριλίου με την παράδοση που έγινε προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου, κ. Γρηγόριου Χάτσιου, από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εθελοντισμού και Αθλητισμού, του Δήμου Καστοριάς, κ. Πέτρο Δοκόπουλο. 
Στη σύντομη δήλωσή τους οι δύο άνδρες σημείωσαν ότι πρόκειται για χρήσιμο, απαραίτητο και πολύτιμο υγειονομικό υλικό που θα βοηθήσει κατά πολύ τις ανάγκες του προσωπικού του Νοσοκομείου, ενώ εκφράστηκαν ευχαριστίες εκατέρωθεν αλλά κυρίως προς τον Σύλλογο Καστοριανών της Φρανκφούρτης, τονίζοντας παράλληλα, ότι τέτοιου είδους ενέργειες αποτελούν δυνατό παράδειγμα κοινωνικής αλληλεγγύης και ένδειξη μεγάλης αγάπης για τον τόπο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.