Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ TABLETS

Ο Δήμος Φλώρινας, από την πρώτη στιγμή, στάθηκε στο πλευρό μαθητών και μαθητριών που αδυνατούσαν να παρακολουθήσουν την τηλεδιδασκαλία λόγω έλλειψης κινητών τηλεφώνων ή tablets. Ύστερα από επικοινωνία με τους Διευθυντές Εκπαίδευσης της Π.Ε. Φλώρινας, έγινε πλήρης καταγραφή των μαθητών/τριών που ανήκουν στην κατηγορία αυτή.

Ακολούθως, ο Δήμαρχος επικοινώνησε με εταιρείες της περιοχής μας, οι οποίες δέχτηκαν να συνεισφέρουν οικονομικά στην αγορά των συσκευών.
Οφείλουμε, λοιπόν, να ευχαριστήσουμε για τη βοήθειά τους:
Την εταιρεία MegasYeeros και τον κ. Νικόλαο Λούστα
Την εταιρεία Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας Α.Ε. και την κα Βαλίνα Ρόζα και τον κ. Χρήστο Παυλίδη
Την εταιρεία ΜΕΤΕ ΑΕ και τον κ. Κωνσταντίνο Μεσσήνη
Η πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Γιαννάκη να προμηθεύσει tablets στα παιδιά που δεν είχαν τους έδωσε την δυνατότητα να συμμετέχουν ισότιμα στην τηλεδιδασκαλία.
Συνολικά, η οικονομική συμβολή των εταιρειών, συνδυαστικά με τις κινήσεις στις οποίες προχώρησε ο Δήμος Φλώρινας, αποτελούν καλό παράδειγμα συνεργασίας στην περιοχή μας.
Η συνεργασία της παρούσας Δημοτικής Αρχής με το σύνολο της τοπικής κοινωνίας έχει ήδη αποτελέσματα και θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μας, επ’ ωφελεία των συμπολιτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.