Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ

Ο κ. Μουσουρούλης μαζί με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδη Γιώργο επισκέφτηκαν τον Δήμο Κοζάνης, όπου είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λάζαρο Μαλούτα με κύριο θέμα συζήτησης τη βιωσιμότητα της τηλεθέρμανσης Κοζάνης και στη συνέχεια συναντήθηκε με μέλη της Αντιπολίτευσης του Δήμου. Ακολούθησαν συναντήσεις με εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης και του Εμπορικού Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Κοζάνης στο κτίριο της ΖΕΠ.
Η δεύτερη μέρα του προγράμματος ολοκληρώθηκε με συνάντηση με εκπροσώπους Τεχνικών Εταιρειών, αλλά και με την Ομάδα Εργασίας για την προετοιμασία μετάβασης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη μεταλιγνιτική περίοδο στο Αμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Καραμανλής» της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στη ΖΕΠ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.