ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗ Τ.Κ. ΚΑΥΚΑΣΟΥ

Την τοπική κοινότητα Νέου Καυκάσου , επισκέφτηκε ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης. Τον κ. βουλευτή υποδέχτηκε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γεράσιμος Γιαλάμας , ο οποίος και τον ενημέρωσε για όλα τα σημαντικά ζητήματα και προβλήματα που απασχολούν την ακριτική κοινότητα, ζητώντας παράλληλα τη συμβολή του για την επίλυση τους.
Συγκεκριμένα τέθηκε το σοβαρό ζήτημα της ύπαρξης αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης , το θέμα της άρδευσης των χωραφιών και η κακή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι αγροτικοί δρόμοι.
Ο κ. βουλευτής ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τους κατοίκους για την εγκάρδια υποδοχή και για την ενημέρωση στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στην καθημερινότητα τους. Ακόμα τόνισε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη και ιδιαίτερη σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού και ότι δεν έχει ξεπεραστεί οριστικά ο κίνδυνος. Για το λόγο αυτό συνέστησε στους κατοίκους να συνεχίσουν να ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών έτσι ώστε να είναι ασφαλείς. Ακόμα ο κ. βουλευτής ανέλυσε τα μέτρα στήριξης που θεσμοθέτησε η κυβέρνηση για τον αγροτικό και επιχειρηματικό κόσμο που δοκιμάζεται από την πανδημία .
Τέλος ο κ. βουλευτής διαβεβαίωσε τους κατοίκους ότι θα μεταφέρει τα αιτήματα που του αναφέρθηκαν στους αρμόδιους φορείς ( Περιφέρεια, Δήμος κ.α) προκειμένου να επιλυθούν και θα συνεχίσει να είναι δίπλα τους σε ότι τον χρειαστούν.

         

         

 

 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)