ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΣΠΩΝ: "ΤΟΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ

Μετά από μακροχρόνιες προσπάθειες (πλην του δήμου Πρεσπών) της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και των βουλευτών μας καθώς και της Π/Υ Φλώρινας αλλά και των σωματείων των Πυροσβεστών έγινε πραγματικότητα το πυροσβεστικό κλιμάκιο των Πρεσπών.
Μάλιστα η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ο αρμόδιος υφυπουργός κ. Χαρδαλιάς που επισκέφτηκε την περιοχή, αναγνωρίζοντας τη σημασία της Πρέσπας ως πράσινης κιβωτού βιοποικιλότητας για τη χώρα μας αλλά και για την Ευρώπη ανακοίνωσε ότι το κλιμάκιο των Πρεσπών δεν θα είναι εποχικό όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί αλλά μόνιμο.
Ο Δήμαρχος Πρεσπών δήλωσε σχετικά « είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα το οποίο δικαιώνει προσπάθειες ετών αλλά και τον έντονο κόπο το τελευταίο διάστημα από τον Δήμο και την Π.Ε. Φλώρινας ώστε να είναι όλα έτοιμα όχι μόνο για τα εγκαίνια αλλά και για την πλήρη λειτουργία του κλιμακίου από την πρώτη μέρα. Θέλω να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν σε αυτό και δεν είναι λίγοι καθώς το αίτημα της κοινωνίας μας εύρισκε ευήκοα ώτα στο πολιτικό προσωπικό, στην πυροσβεστική υπηρεσία και στα σωματεία των πυροσβεστών. Ιδιαίτερα όμως θέλω να υπογραμμίσω την αποφασιστική συνδρομή της περιφέρειας και του περιφερειάρχη κ. Γ. Κασαπίδη και ιδίως του αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Ιωάννη Κιοσέ που πίστεψε και αφοσιώθηκε στην επίτευξη του στόχου αυτού με όλες του τις δυνάμεις.

Το πυροσβεστικό κλιμάκιο είναι πλέον γεγονός και οι Πρεσπιώτες θα μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς γιατί θα υπάρχει πλέον 24ωρη κάλυψη και σε μια κρίση, φωτιά ή οτιδήποτε άλλο θα παρεμβαίνει πλέον άμεσα η πυροσβεστική μας!».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)