Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΟΡΦΗ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ

Μετά την πρόσφατη σημαντική παρέμβαση στην παραλία του Αγίου Παντελεήμονα, που αγαπήθηκε από τους κατοίκους της περιοχής και τους επισκέπτες, συνεχίζεται η προσπάθεια ανάπλασης και εξωραϊσμού της.
Ο Πρόεδρος Γιάννης Πηλείδης και το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Αγίου Παντελεήμονα, σε συνεργασία με τον Δημοτικό Σύμβουλο Τρύφωνα Γεώργου, προχώρησαν σε φυτεύσεις διαφόρων τύπων τριανταφυλλιάς, με την βοήθεια εθελοντών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Το παρόν στο κάλεσμα έδωσαν και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Παντελεήμονα.
Είναι σημαντικό ότι η τοπική κοινωνία έχει αγκαλιάσει τις προσπάθειες του Τοπικού Συμβουλίου και συμμετέχει ενεργά στην βελτίωση της παραλίας που ήδη προσελκύει λουόμενους, για τους οποίους έχουν τοποθετηθεί ομπρέλες, αλλά και όσους θέλουν να κάνουν τον περίπατό τους σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον.
Οι τριανταφυλλιές έδωσαν χρώμα στην παραλία του Αγίου Παντελεήμονα και το Τοπικό Συμβούλιο δηλώνει ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια για βελτίωση του χώρου της παραλίας με σκοπό την αύξηση της τουριστικής κίνησης. Η κινητοποίηση των κατοίκων του χωριού και η ανάπτυξη του εθελοντισμού για τη βελτίωση της εικόνας της παραλίας και όχι μόνο είναι ένας από τους βασικούς στόχους του Τοπικού Συμβουλίου, έτσι ώστε να υπάρξει συνέχεια των δράσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.