60 ΨΗΦΙΑΚΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με 60 ψηφιακά θερμόμετρα υπερύθρων μετώπου προμήθευσε ο Δήμος Φλώρινας τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, προκειμένου να διατεθούν στις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου.


Τα θερμόμετρα παρέδωσε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης στον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γιώργο Λυγούρα και στην Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Ευγενία Μαρνέρη.

Όπως δήλωσε ο κ. Γιαννάκης «η Δημοτική Αρχή ενισχύει στην πράξη τις σχολικές μονάδες, παρέχοντας τα αναγκαία υλικά για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και αποφυγής της εξάπλωσης του Covid-19. Θα είμαστε δίπλα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές καθ’ όλη της διάρκεια της χρονιάς για να καλύψουμε κάθε ανάγκη τους. Αυτό που ζητώ απ’ όλους είναι η σχολαστική τήρηση των κανόνων υγιεινής εντός και εκτός των σχολικών μονάδων, προκειμένου η χρονιά να κυλήσει ομαλά».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)