Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020

Ο ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΣΤΑ ΚΔΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΠΛΗΡΗΣ ΦΑΚΕΛΟΣ

Άμεση είναι η αντίδραση του Δήμου Φλώρινας στο οξύ οικονομικό και κοινωνικό πρόβλημα που ανέκυψε με τον αποκλεισμό δεκάδων παιδιών, λόγω μη εγγραφής τους στα ΚΔΑΠ, αφού δεν έλαβαν voucher.
Ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κ. Δημήτριο Ηλιάδη, αφουγκραζόμενοι τις ανησυχίες γονέων και παιδιών, προτίθενται και εξετάζουν το ενδεχόμενο να δεχτούν στα ΚΔΑΠ του Δήμου Φλώρινας όλους τους φακέλους που ήταν πλήρεις και δεν πήραν voucher, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των οικογενειών.
Ο Δήμαρχος Φλώρινας αναδεικνύει για άλλη μια φορά το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου, βρίσκεται κοντά στους πολίτες και παρεμβαίνει αποτελεσματικά, ειδικά στην δύσκολη αυτή εποχή που διανύουμε με την μεγάλη ανεργία, τη μείωση του οικογενειακού εισοδήματος και την πανδημία.
Δεκάδες οικογένειες του Δήμου θα ξαναβρούν τον ρυθμό στην καθημερινότητά τους που αναστατώθηκε από την δυσμενή έκβαση που είχαν οι αιτήσεις για τα παιδιά τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.