ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΣΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΤΤΕ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΣΕ ΟΙΚΙΕΣ ΣΕ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ

Για διαρρήξεις οικιών σε περιοχές της Φλώρινας και της Πέλλας συνελήφθησαν χθες μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας. Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς άνδρες, έναν Έλληνα και μία αλλοδαπή γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δύο αλλοδαποί άνδρες με την κατά περίπτωση συνδρομή των δύο συνεργών τους, που είχαν τον ρόλο του «τσιλιαδόρου», εισέρχονταν σε οικίες παραβιάζοντας τις κλειδαριές των εισόδων τους και αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα.
Από την έρευνα προέκυψε ότι από 19 Αυγούστου 2020 έως και χθες (10 Σεπτεμβρίου 2020), διέπραξαν συνολικά 7 διαρρήξεις οικιών σε περιοχές της Πέλλας και της Φλώρινας, όπου σε 5 από αυτές αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, με την λεία τους να ξεπερνά τις 3.500 ευρώ.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, γάντια και 7 κινητά τηλέφωνα. Επίσης κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)