Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, με επικεφαλής τον βουλευτή του κόμματος Αντώνη Μυλωνάκη, θα περιοδεύσει σε Γρεβενά, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Καστοριά, Φλώρινα.
Ειδικότερα, το πρωί του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου 2020, στις 09:30, το κλιμάκιο του κόμματος θα είναι στο καφέ Τρία πεντάρια στα Γρεβενά, ενώ στις 12:00 είναι προγραμματισμένη συνάντηση με στελέχη, υποψηφίους και σωματεία του Νομού Κοζάνης, στο ξενοδοχείο «ΑΛΙΑΚΜΩΝ».

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας το κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης θα βρεθεί στην Πτολεμαΐδα (στις 18:30 – στο ξενοδοχείο ΙΩΑΝΝΟΥ), όπου και θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με στελέχη, υποψηφίους του κόμματος αλλά και ενώσεις επαγγελματιών της περιοχής.

Το πρωί της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου 2020 (στις 11:00) το κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ θα είναι στην Φλώρινα, στο καφέ ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας το κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης θα βρεθεί στην Καστοριά (στις 17:00 – στο ξενοδοχείο ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ), όπου και θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με στελέχη, υποψηφίους του κόμματος αλλά και ενώσεις επαγγελματιών της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας ο κ. Μυλωνάκης θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.