ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Κλιμάκιο της Κομματικής Οργάνωσης της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ αποτελούμενο απ’ τον γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Θανάση Χαστά, τον περιφερειακό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης και μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ Αντώνη Τσάκωνα, την Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής της Φλώρινας Γρηγοριάδου Δέσποινα και στελέχη της Οργάνωσης της Φλώρινας πραγματοποίησαν στις 2 Σεπτέμβρη 2020 τις παρακάτω περιοδείες και συναντήσεις:


Με τον πρόεδρο του συλλόγου της περιφέρειας όπου συζητήθηκαν ζητήματα της εσωτερικής λειτουργίας όπως επίσης και θέματα που αφορούν την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων. Με τον διευθυντή της πρωτοβάθμιας που τέθηκαν ζητήματα μπροστά στο άνοιγμα των σχολείων σχετικά με τους χώρους και ότι αφορά την καθαριότητα και ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο ότι δεν έχουν αποσταλεί οδηγίες σχετικά με τα μέτρα λειτουργίας.


Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον διοικητή του νοσοκομείου όπως επίσης και με τον πρόεδρο του Συλλόγου των εργαζομένων. Εκεί τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν κυρίως για την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση των δομών αλλά και ελλείψεις που υπάρχουν.Οι όποιες ελλείψεις και κενά υπάρχουν στις δομές της υγείας και της παιδείας οφείλονται στις πολιτικές που ακολουθούνται από τις προηγούμενες και τις τωρινές κυβερνήσεις, στο ότι πρώτιστο καθήκον τους είναι το κέρδος και όχι η κάλυψη των κοινωνικών αναγκών.

Η κυβερνητική πολιτική δεν είναι άλλη απ’ το να μεταθέτει τις ευθύνες της στους εργαζόμενους και στον ίδιο τον λαό με το πρόσχημα της «ατομικής ευθύνης», παρακάμπτοντας τις συνθήκες που λειτουργούν δομές όπως αυτές της Υγείας και της Παιδείας, που δεν έχουν άλλωστε καμία σχέση με τις διεκδικήσεις του κόσμου.

Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι η κυβέρνηση αξιοποιεί διάφορες επιστημονικοφανείς θεωρίες για να πετάξει από πάνω της τις σοβαρές ευθύνες που έχει εξαιτίας της αντιλαϊκής πολιτικής της.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)