Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ 78 ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΜΕΣΩ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Με τους 78 επιτυχόντες του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης,καλοσωρίζοντας τους και ζητώντας από όλους την συνεργασία τους προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την εξυπηρέτηση των δημοτών.
 

Στην ομιλία του τόνισε "από σήμερα και για τους επόμενους 8 μήνες αυτό θα είναι το κοινό μας σπίτι και η εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας η κοινή μας μέριμνα.

Ως δημοτική αρχή αγωνιζόμαστε διαρκώς για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας με διττό στόχο. Αφενός την κάλυψη των αυξημένων λειτουργικών αναγκών μας, αφετέρου την καταπολέμηση της ανεργίας και την οικονομική ενίσχυση των νοικοκυριών, ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη περίοδο.
Είμαι σίγουρος πως όλες και όλοι σας θα βοηθήσετε τα μέγιστα τις υπηρεσίες στις οποίες θα τοποθετηθείτε και θα έχετε μία αγαστή συνεργασία με όλους τους υπαλλήλους και τους προϊσταμένους του Δήμου μας.
Θέλω, λοιπόν, να σας ευχαριστήσω για όσα θα προσφέρετε στην κοινωνία και στους συνδημότες μας και να σας ευχηθώ καλή αρχή και καλή δουλειά".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.