Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Την Τετάρτη 30/09/2020, η Βουλευτής Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα, επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Φλώρινας.
Η κ. Πέρκα ενημερώθηκε σχετικά με τη λειτουργία του Κέντρου, τα ζητήματα που αντιμετωπίζει σχετικά με τη στελέχωση, την αναγκαιότητα προσλήψεων και ενίσχυσης, αλλά και τις συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή σχετικά με τα μέτρα προστασίας και έλεγχο στο πλαίσιο του Covid19.

Τέλος, ευχαρίστησε όλο το προσωπικό και τη Διοίκηση του Κέντρου Υγείας Φλώρινας για τις προσπάθειες τους στην προσφορά πρωτοβάθμιας υγείας, αφού αποτελεί σημαντικό πυλώνα για την υγεία των πολιτών και υπενθύμισε πως η πολιτική ενίσχυσης της δημόσιας υγείας και ιδιαίτερα της πρωτοβάθμιας, με προσλήψεις προσωπικού που θεραπεύει όλες τις αναγκαίες ειδικότητες, πρέπει να αποτελεί πρωταρχικό στόχο και άμεση αναγκαιότητα εν καιρώ πανδημίας.
           

 

 

           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.