Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΠΌ ΘΣΡΙΚΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ

Ανησυχία στους εργαζόμενους του νοσοκομείου Φλώρινας έχει προκαλέσει η είδηση για κρούσμα κορονοϊού σε εργαζόμενο του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Διοίκηση του Νοσοκομείου προκειμένου να επιληφθεί του θέματος, αφού υπήρξαν αναφορές ότι ο συγκεκριμένος εργαζόμενος δεν ελάμβανε μέτρα προστασίας. Πάντως σε επικοινωνία της ΕΡΤ Φλώρινας με το διοικητή της 3ης ΥΠΕ κ. Μπογιατζίδη για το περιστατικό, μας ενημέρωσε ότι ο ίδιος δεν έχει μέχρι στιγμής τέτοια καταγγελία για τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου εργαζόμενους από τη διοίκηση του νοσοκομείου ή από τους εκπροσώπους των εργαζομένων, επισημαίνοντας ότι για αυτά τα θέματα την αρμοδιότητα την έχει η Διοίκηση του εκάστοτε νοσοκομείου.
Η Διοίκηση έλαβε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και ήδη έχει προχωρήσει στην ιχνηλάτηση των επαφών του εργαζομένου, ο οποίος βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Από την πλευρά του ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Φλώρινας επισημαίνει τον προβληματισμό τους που δεν είναι άλλος από την αποφυγή διασποράς του κορονοιου όχι μόνο στους εργαζόμενους του νοσοκομείου αλλά και στους ασθενείς και τους πολίτες της Φλώρινας που εξυπηρετουνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.