ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 ο βουλευτής Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης επισκέφτηκε Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Ο κ. Αντωνιάδης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Δ.Σ κ. Παρδάλη Γιάννη, την διευθύντρια κ. Ολυμπία Τσάτσα και το προσωπικό του ιδρύματος.

Ο πρόεδρος ενημέρωσε τον κ. βουλευτή για την λειτουργία και τις δράσεις του κέντρου. Συγκεκριμένα ο κ. Παρδάλης ανέφερε πως υπήρξε πλήρης τήρηση και συμμόρφωση στα μέτρα του υπουργείου για την αντιμετώπιση της πανδημίας με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κανένα κρούσμα τόσο στα παιδιά που φιλοξενεί το ίδρυμα όσο και στο προσωπικό. Παράλληλα ο πρόεδρος τόνισε ότι για πρώτη φορά λειτουργεί η γενική πλατφόρμα του υπουργείου για την υιοθεσία και την αναδοχή, εξοικονομήθηκαν πόροι με τους οποίους εξοπλίστηκαν οι χώροι με μέσα τεχνολογίας και διαδικτύου για την ψυχαγωγία των παιδιών αλλά και για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση τους ενώ ανανεώθηκαν και οι συμβάσεις των εργαζομένων που είχαν προσληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Παράλληλα για πρώτη φορά οργανώθηκε τετραήμερη εκδρομή σε παραθαλάσσιο θέρετρο για όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται στο κέντρο. Τέλος ο πρόεδρος ευχαρίστησε τον κ. βουλευτή για την πολύτιμη συνεισφορά του στην υλοποίηση των ανωτέρω μέσω παρεμβάσεων στα αρμόδια υπουργεία και το διαρκές ενδιαφέρον του για την λειτουργία του Κέντρου.Ο κ. βουλευτής εξέφρασε την ικανοποίηση του για την προσπάθεια τόσο του Προέδρου και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ όσο και του προσωπικού του ιδρύματος. Επισήμανε ότι το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας επιτελεί σημαντικό κοινωνικό έργο,` παρέχοντας όλα εκείνα που χρειάζονται τα παιδιά που εγκαταβιώνουν σε αυτό ( στέγη, φαγητό, εκπαίδευση ,οικογενειακό περιβάλλον κ.α) και τόνισε πως στόχος της κυβέρνησης και του ιδίου, είναι η ενίσχυση όλων αυτών των δομών, προκειμένου τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτές, να απολαμβάνουν την μέριμνα που τους αρμόζει.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)