Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020

ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΓΎΡΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Για τις 7 Απριλίου του 2021 ορίστηκε η δικασιμος για την οριστική τιμή μονάδας για την απαλλοτρίωση της Τοπικής Κοινότητας Αναργύρων του Δήμου Αμυνταιου δίνοντας λύση όπως τονίζουν οι κάτοικοι, σε ένα χρόνιο αίτημα για την αποκατάσταση τους στο νέο οικισμό μετά και τον ξεριζωμό τους από τα σπίτια τους με τη κατολίσθηση του ορυχείου Αμυνταιου το 2017.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, δήλωσε για το θέμα "η επίσπευση των διαδικασιών ήταν προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής. Οι συντονισμένες ενέργειες του Αντιπεριφερειάρχη και των Υπηρεσιών της Π.Ε. Φλώρινας οδήγησαν στο να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να δοθεί λύση στην μακροχρόνια ταλαιπωρία των κατοίκων του οικισμού".

Τέλος, ο κ. Κασαπίδης τόνισε ότι η Περιφέρεια παρακολουθεί και συνδράμει με όλες τις δυνάμεις τη μετεγκατάσταση του οικισμού των Αναργύρων στη θέση «Κουρί» Πτολεμαΐδας καθώς και το αίτημα των κατοίκων για απαλλοτρίωση από τη Δ.Ε.Η. επιπλέον πληγεισών εκτάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.