Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ "ΠΣΝΩ ΜΠΟΥΑΤ"

Σε χώρο πρασίνου και αναψυχής θα μετατραπεί ο χώρος της πάνω μπουάτ στην Φλώρινα μετά την δωρεάν παραχώρηση του κτιρίου στον Δήμο Φλώρινας. 

 

Πρόκειται για ακίνητο συνολικού εμβαδού 38.148 τ.μ., στην περιοχή του Γεωργικού Σταθμού (πάνω Μπουάτ), το οποίο παραχωρείται με σκοπό τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου Πρασίνου και Αναψυχής.


Όπως αναφέρει ο  Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης "η εξέλιξη αυτή είναι σημαντική, καθώς δίνει τη δυνατότητα να "ζωντανέψει" και πάλι ένας χώρος πρασίνου και αναψυχής, που αποτελούσε σημείο αναφοράς για όλους τους Φλωρινιώτες επί δεκαετίες και φυσικά θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της περιοχής της άνω πόλης. 

Η συγκεκριμένη παραχώρηση έρχεται σε συνέχεια της παραχώρησης στον Δήμο Φλώρινας των δύο οικοπέδων στα οποία έχει ανεγερθεί το κτίριο του Κολυμβητηρίου, για να καταδείξει τόσο τη στενή και συνεχή συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τα αρμόδια Υπουργεία, όσο και τη διάθεση της για διεκδίκηση και επίλυση χρόνιων και βασικών προβλημάτων και παραλείψεων".

Ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του, τονίζοντας πως η Δημοτική Αρχή με σταθερά βήματα προχωρά στην υλοποίηση των προεκλογικών της δεσμεύσεων, με σημαντικές παρεμβάσεις που στόχο έχουν τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. 

Ευχαρίστησε δε για τη συμβολή τους στην εξέλιξη αυτή τον κ. Μάκη Βορίδη και τον κ. Σπήλιο Λιβανό, πρώην και νυν Υπουργούς Ανάπτυξης και Τροφίμων αντίστοιχα, καθώς και όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.