Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021

Γ. ΑΝΤΩΝΙΆΔΗΣ : "ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΆ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ "

Για την πορεία των εμβολιασμών σε εθνικό και τοπικό επίπεδο ενημέρωσε τον Βουλευτή Ν.Δ Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς κατά την διάρκεια συνάντησης τους. 

Ο κ.Αντωνιαδης επισημαίνει ότι "ο κ. Γεωργαντάς, απαντώντας σε αίτημα του κ. Αντωνιάδη, να υπάρχει πλήρης πρόσβαση στα τηλεοπτικά προγράμματα για τους κατοίκους των λεγόμενων «λευκών περιοχών» της Φλώρινας, όπου το τηλεοπτικό σήμα είναι ασθενές ή ανύπαρκτο, τον διαβεβαίωσε πως σύντομα θα χορηγηθεί δωρεάν τηλεπικοινωνιακός εξοπλισμός (δορυφορικό πιάτο) και για τουλάχιστον 8 χρόνια, σε όλα τα νοικοκυριά του Λεχόβου, του Φλάμπουρου και του Φιλώτα, όπως ήδη έχει προβλεφθεί με βάση πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση. Οι κάτοικοι των περιοχών αυτών, θα έχουν πλέον ισότιμη πρόσβαση σε όλα τα εθνικά προγράμματα –και όχι μόνο- και θα φύγουν από την τηλεοπτική απομόνωση.

Ο υφυπουργός επεσήμανε τέλος, πως η ψηφιακή διακυβέρνηση προχωρά με ταχείς ρυθμούς και από τις 500 ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τους πολίτες που παραλάβαμε τον Ιούλιο του 2019, πλέον έχουν ξεπεράσει τις 1.200. Ενδεικτικά αναφέρεται η άυλη συνταγογράφηση, η ψηφιακή υπεύθυνη δήλωση και εξουσιοδότηση, η δυνατότητα άμεσης έκδοσης προσωρινής άδειας ικανότητας οδήγησης, ακόμα και την ίδια μέρα που ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις, η αίτηση για έκδοση νέας ταυτότητας μετά από απώλεια και πολλά άλλα".​

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.