Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΥΝΤΑΊΟΥ : "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΜΗΛΩΝ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΙΩΝ"


Το πρόβλημα του αποκλεισμού από το δικαίωμα της αποζημίωσης που αντιμετωπίζουν οι καλλιεργητές συγκεκριμένων ποικιλιών μηλιών και κερασιών του Δήμου Αμυνταίου, συνολικής έκτασης περίπου 3.000 στρεμμάτων, καθώς στις δηλώσεις ζημιών του ΕΛΓΑ από τον παγετό, οι εν λόγω ποικιλίες κρίθηκαν μη επιλέξιμες, συζητήθηκε κατά την διάρκεια συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φλώρινας Ιωάννη Κιοσέ με την Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου Διαμάντω Κρητικού.

Από την πλευρά του ο κ. Κιοσές εξέφρασε τη στήριξη του στα δίκαια αιτήματα των καλλιεργητών οπωροφόρων δέντρων που επλήγησαν προσφάτως από τον παγετό και ότι η Π.Ε. Φλώρινας θα συνδράμει στις προσπάθειες καταβολής αποζημιώσεων σ΄ όλους τους πληγέντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.