ΕΝΑΣ 20ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ 47ΧΡΟΝΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

Έναν 20χρονο και μια 47χρονη συνέλαβαν στην Πτολεμαίδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Οι προαναφερόμενοι που επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο αντιλαμβανόμενοι επικείμενο αστυνομικό έλεγχο στη διασταύρωση Άρνισσας της Ε.Ο. Φλώρινας – Έδεσσας, ανέπτυξαν ταχύτητα και τράπηκαν σε φυγή. Ακολούθως μετά από καταδίωξη που πραγματοποιήθηκε, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν έξω από το σπίτι τους στη Πτολεμαΐδα, όπου η 47χρονη απέρριψε στο έδαφος μια (1) νάιλον συσκευασία περιέχουσα κάνναβη συνολικού βάρους (4,15) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι των συλληφθέντων μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: τέσσερις (4) νάιλον συσκευασίες περιέχουσες κάνναβη βάρους (164,1) γραμμαρίων μια (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ. Επίσης κατασχέθηκαν δυο (2) κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)